2016. november 8., kedd

Ékszertató készítő workshop BOHOdesignnal és a Kreatív Kimenővel

Minőségi idő, közös alkotás, kávézós délután, felnőtt társaság, inspiráló, csodás kézműves alapanyagok, meseszép, kezed által készült ékszertartó, süteményillat, saját gondolatok…
Töltődj föl még karácsony előtt!



Mindannyian szeretünk szép ajándékokat kapni. Igényeset, szépen kivitelezettet. És senki nem szeret haszontalan, kerülgetnivaló porfogókat kapni. Tetszik, szép, de hová tegyem?
A BOHOdesign ékszertartó ezeket az igényeket igyekszik kielégíteni. Szép és praktikus. Egyedi, megismételhetetlen kézműves darab. Lehet is kapni a BOHOdesign-nál kész darabokat, ám ha arra vágysz, hogy a te saját kezed által készüljön el az ajándék (szeretteidnek vagy magadnak), akkor most megtanulhatod, hogyan készítsd el.

Amit a workshopon megtanulhatsz: egy előre lecsiszolt fa alapra készítünk el egy saját stílusú tartót. Ehhez minden anyagot biztosítunk: válogathatsz a kerámia bútorgombok, fém gombok, akasztók és veretek között, sok textilszalag közül választhatsz, rengeteg stencilt kipróbálhatsz és sok-sok szalvétám is van.
Első lépésként kiválasztjuk, hogy melyik méretű, formájú alap a legszimpatikusabb, majd összeválogatunk hozzá feltéteket és kitaláljuk a mintát. Ez a tervezési fázis talán a legtöbb időt igénylő rész. Ezurán dekopázs praktikákat sajátíthatsz (nagy felületre egyenletes felszín), megtanulhatsz stencilezni, illetve sokféle dekorfestékből, effektből, patinából, metálwaxból, repesztőből, antikolóból, stb. is válogathatsz, amiknek szintén megvan a maga trükkje. Hogy melyik technikákkal dolgozol a tartódon, az csak tőled függ. A workshopon minden alapanyagot és tudást megkapsz egy ékszertartó elkészítéséhez.

Az alkalom 2.5 órás lesz. Szánj ennyi időt magadra, feltöltődésre, egy nyugodt kávézásra, felnőtt (női) társaságban levésre, lecsendesedésre, pihenésre, (gondolat)szabadságra. 


„Manapság egy izolált anya próbál két-három gyereket nevelni, ami pokoli fárasztó. Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza.” (Vekerdy)


Időpont: 2016.11.19. szombat 14.00-16.30
Helyszín: Szentendre, Dézsma u.8. Egy Jó Hely
A workshop ára 7500 Ft
Hozd a barátnődet, és mindketten 10% kedvezményt kaptok!!!
Ha 3-an jöttök, akkor 15-öt!! Mit szóltok?
Tartalmazza: alapanyag, technika, egy kávé vagy tea, sütemény.


Jelentkezni ide kattintva lehet!


A foglalkozás minimum 5, maximum 7 fővel kerül megrendezésre.
Amennyiben mégsem jó a lefoglalt időpont és a foglalkozás előtt legalább két nappal ezt jelzed, úgy a lehetőséget átviheted egy következő BOHOdesign workshopra.
Amennyiben a BOHOdesign hibájából marad el a foglalkozás, vagy túljelentkező voltál, úgy az esetleg befizetett előleget természetesen visszautalom vagy felhasználhatod egy későbbi alkalommal.

Jelentkezés a fenti űrlap kitöltésével és 3000 ft előleg átutalásával válik érvényessé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése